Jag som har startat Värmdö Stories under hösten 2020 heter Emma och har bott på Värmdö i 15 år. Jag har tidigare erfarenheter inom turism, marknadsföring, projektledning och affärsutveckling.

 

Det hela började med att jag och mina barn en sommarmorgon 2020 fick en idé om att arrangera guidade turer på Segways i Gustavsbergs hamn med omnejd. Idén utvecklades och i väntan på våren och säsong för Segways har jag hittat samarbete med lokala guider för att kunna erbjuda olika typer av guidade turer i Gustavsberg. 

Namnet VÄRMDÖ STORIES 

 

Tanken med namnet VÄRMDÖ STORIES är att med tiden berätta "historier" om hela Värmdö och inte bara Gustavsberg. Det finns alltså planer på att fortsätta utveckla verksamheten med olika typer evenemang. Utgångspunkten är att utforma verksamheten genom att ge Värmdöbor och turister möjligheten att få uppleva det genuina Värmdö. Här delar vi med oss av historien, naturen, mötet med människor, kultur, mat och dryck. 

 

Är du intresserad av skräddarsydda guidade turer är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret så ska jag göra mitt bästa för att lösa just ditt önskemål.

 

Om Värmdö Stories