Information om turen

 

Längd: 

1 timme och 30 minuter

 

Samlingsplats: 

Vattenhjulet, Chamottevägen 4

 

Deltagare:

Minimum 10 pers och maximum 30 pers

 

Aktuella turer: 

Avvaktar nya COVID-19 restriktioner

 

Längd

Avboka upp till 24 timmar innan ankomst utan kostnad. Avbokning sker genom att skicka ett mail via formuläret under Kontakt

 

 

Pris:

310kr/pers

 

Betalning sker på plats via Swish eller kontant.

Namn*  
E-post*  
Telefonnummer*  
Vald tur  
Antal deltagare*  
Fyll i datum och tid*  

Boka genom att fylla uppgifterna

 

Observera att minst 10 pers behöver boka turen

för att den ska bli av!

 

Vid eventuella ändringar blir du kontaktad 

senast 24 timmar innan turen. 

 

Tack för din anmälan!

 

* Obligatoriska fält

 

Nya Porslinskvarteren 

inklusive inträde till Artipelag

 

 

Vad finns kvar av platsens själ i nya Porslinskvarteren från tiden med keramisk tillverkning och populär design? Följ med Carola Stuart och Rolf Ellnebrand på en guidad promenad på temat arkitektur, konst och kulturhistoria. 

 

Vi stannar vid de nya konstverken Trädet och Vagnen skapade av konstnärerna Richard Fåhreus respektive Ylva Wilhelmina Franzén. Vi går genom Fajansparken och pratar om gatu- och kvartersnamnen samt lite om växtvalet utefter det gröna stråket. Turen avslutas på Kattholmen.

 

Carola Stuart och Rolf Ellnebrand har varit med och skrivit boken "Gustavsberg som försvann - och kom igen". Carola och Rolf driver förlaget Columbus Förlag som också är utgivare av boken och de båda har stort engagemang och intresse för Gustavsberg. Boken finns att köpa här på hemsidan eller i samband med en guidad tur. Vid köp av boken i samband med en guidad tur betalar du endast 175kr/bok.

 

Turen inkluderar entréavgift till Artipelags två utställningar - Signature Women och Skulptur i natur och inträdet gäller hela dagen. Ange ditt namn i entrén när du kommer till Artipelag för fritt inträde.